När STYLEBY fyllde 50 nr vi 50 personer, som på olika sätt har varit en del av magasinet genom åren, ta en bild på något de älskar. Små, kärleksfulla vykort av inspiration till alla älskade läsare. Nu delar vi dem igen, perfekt läsning för lata dagar i solen!

LISELOTTE WATKINS ”Mitt första Jil Sander-plagg som jag fick av min man som jobbade med Raf Simons, från SS 2010. Det är den perfekta kombinationen av perfektion och imperfektion. Precis som det ska vara.” Liselotte är illustratör och konstnär.

HEDVIG PALM ”Jag fick välja ut några saker när jag gick visningar för Balenciaga, och valde bland annat den här väskan. Jag älskar den röda axelremmen och den lilla spegeln. Och att den knapptväger någonting!” Hedvig är en modell som prytt STYLEBYs omslag.

VÄLKOMMEN TILL SWEDEN FASHION & BEAUTY DAY – SVERIGES STORA MODE- OCH SKÖNHETSFESTIVAL!

Sweden Fashion & Beauty Day 2018