Inför STYLEBY nr 50 bad vi 50 personer, som på olika sätt har varit en del av magasinet genom åren, ta en bild på något de älskar. Små, kärleksfulla vykort av inspiration till alla älskade läsare. Nu delar vi dem igen, perfekt läsning för lata dagar i solen!

KYM ELLERY ”Jag älskar min luftmadrass som ser ut som en glass. Den är så skönt 70-tal – och den håller mig flytande hela dagen.” Kym Ellery är designer med egna märket Ellery.

FRIDA BARD ”Jag har alltid haft stort intresse för smycken, det här köpte jag i våras under en kort resa till Köpenhamn i en helt fantastisk vintagebutik som saluförde smycken i höga glasmontrar från golv till tak. Heaven! Eftersom jag älskar, och ofta bär, oversizeade skjortor passar det fint med ett tungt smycke kring handleden.” Frida är chefsdesigner på Hope.

Vi ses i höst! Läs mer och boka din biljett här (klicka på bilden)

Sweden Fashion & Beauty Day 2018