STYLEBYs Elina Grothén samlar varje vecka de bästa shoppingnyheterna till en komplett look som enkelt lyfter garderoben! Nu ligger allt fokus på vad hösten har ett erbjuda.

Augusti markerar en ny säsong och en viss spänning inför vad hösten har att erbjuda. Den här säsongen handlar det  forfarande om lack, coola boots, stickade myströjor och futuristiska solglasögon. Här är 7 nyheter som kickar igång hösten med stil!

Hösthabegär

Tröja, Stella McCartney”Klassiskt Fair Isle-mönster (ö utanför Scotland) i en oversized siluett. Funkar lika bra på fest med ett par klackar som i skidbacken (när snart det är dags för det).”

Baddräkt, Eres/net-a-porter.com. Perfekt plagg även under hösten till ett par jeans och kavaj. Kommer i en av höstens trendfärger, brunt!”

Stövlar, Céline”STORT HABEHÄR!”

Jacka, Monki”Lack har hängt med i modebilden ett tag och fortsätter även in på hösten. Monki gör den perfekta varianten att starta hösten i.”

Solglasögon, Han Kjøbenhavn ”Danska herrmärket Han Kjøbenhavn har lanserat unisex-solglasögon. Modellen ‘Race’ är en favorit.”

Örhänge, Charlotte Chesnais. Charlotte Chesnais fortsätter att göra smycken vi vill bära om och om igen. Psst. Spana in hennes sida i senaste numret av STYLEBY.”

Solskydd för ansiktet SPF 30, Ultrasun”Fortsätt använda solskydd även långt in på hösten. Ultrasun är en favorit speciellt bland makeup-artister. Kommer i en perfekt travelsize.”

TIPS! Välkommen till Sveriges största mode- och skönhetsfestival – all info hittar du här!