Nu är det inte många dagar kvar till att julklapparna ska vara inpackade och klara. Inte hunnit med alla köp än? Lugn, vi har samlat 7 perfekta julklappstips som passar både att ge bort och att önska sig!

7 perfekta julklappstips, som passar både att ge bort och att önska sig!

1. MER ÄN EN KLOCKA

julklappstips-klocka
Klocka, Kronaby, 4 490 kr. 

”Klockan som tillsammans med ny teknik (via app) ger dig något extra –inte bara en traditionell klocka. Läs om alla funktioner här! En perfekt julklapp både för dam och herr.”

2. TVÅLFÖRPACKNINGEN MAN VILL HA FRAMME

julklappstips-tvål

Byredo, Rose, 380 kr.

”Tvålen som man vill ska stå framme (redan i hallen), doftar dessutom underbart av ros och finns med tillhörande handkräm.”

3. IKONISKA PARFYMEN I NY FÖRPACKNING

julklappstips-parfym

Chloé absolu de parfum, 50 ml, 925 kr.  

”Den ikoniska Chloé doften fyller i år jämnt och har släppt en limiterad mer intensiv version av allas älsklingsdoft.It’s a keeper!”

4. MINI-VÄSKAN – VÅRENS HIT!

julklappstips-väska

Little Liffner, mini, 3 200 kr/storlek större, 3 700 kr

”Den som väntar på något gott väntar in för längre – Little Liffners nya modell för hösten kommer i mini version under våren, och vem säger att man inte kan önska sig den redan nu? Men för den som vill få plats med dator etc. finns en större version här och på NK Access i Stockholm.”

5. INFÖR RESAN

julklappstips-solglasögon

Solglasögon, Dior i modellen ‘lia’, 3 385 kr. 

”En retro-modell som ger en längtan efter både sol som skidbacken. Vart du än väljer att ta med solglasögonen, så lovar vi att de är julens chicaste present.”

6. LYXIGA PALETTEN

julklappstips-palette

By Terry, Preciosity flash light dual compact, 599 kr. 

”Vem blir inte glad för ett vackert etui som dessutom kommer med en underbar highlighter, som ger lyster till huden och fixerar makeupen. En dröm under granen.”

7. DE SMARTA HÖRLURARNA

julklappstips-hörlurar

In-ear hörlurar Beoplay E8, B&O Play, 2 999 kr. 

”Dröm-julklappen från B&O Play kommer i form av ett par in-ear hörlurar som levererar den ena smarta funktionen efter den andra.”

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR