När STYLEBY fyllde 50 nummer bad vi 50 personer, som på olika sätt har varit en del av magasinet genom åren, ta en bild på något de älskar. Små, kärleksfulla vykort av inspiration till alla älskade läsare. Nu delar vi dem igen, perfekt läsning för lata dagar i solen!

JONNA BERGH ”The Velvet Underground är ett av mina absoluta favoritband, och Nico och resten av bandet har sedan jag var mycket ung definierat för mig vad som är bra, coolt, snyggt och magiskt – både musikaliskt och stilmässigt. Det finns ingenting jag inte älskar med dem.” Jonna är chefredaktör för STYLEBY och STYLEBY.nu.

EMELIE JOHANSSON ”Älskar det rosa muranoglaset, ochvasen från Venini påminner mig om mina vänner som gav den till mig.” Emelie är stylist.

VI SES I HÖST! Läs mer och boka din biljett genom att klicka på bilden. 

Sweden Fashion & Beauty Day 2018