Miriam Bryant ger sina bästa countouringknep: ”Jag kan börja gråta av fina highlighters”

Artisten Miriam Bryants andra passion i livet är smink och hon är numera expert att framhäva sina kindben.

”Jag gör väldigt sällan reklamjobb, men med Max Factor kändes det rätt. Kampanjen #Myfactor uppmuntrar till en bra sak – att man ska vara stolt över sig själv. Jag har tidigare tyckt min ansiktsform har varit lite konstig, men nu har jag lärt mig att uppskatta mina kinder och med hjälp av makeup framhäva benstrukturen.”


Hitta rätt highligter 
”Jag älskar hihglighter och kan börja gråta av fina Shimmer Bricks från Bobbi Brown. Det finns jättemånga märken som har bra hihglihgters, men ett budgetknep är att låta en ögonskugga dubbeljobba som highligter. Hittar du en ljus, skimrande som inte är så pigmenterad kan den passa på kindbenen också.”

Bobbi-Brown-Pink-Glow-Highlight-Powder

 

Skugga med matt bronzer 
”Jag brukar kötta på med highlighter på ovansidan av kindbenen, sedan rouge på mitten av kinden och en matt bronzer under kindbenen.”

 

Mer makeupknep, budgetfavoriter, blondinavslöjanden och Coachella från Miriam Bryant i senaste avsnittet av STYLEBY Beautypodd. Dessutom Camilla Åstrand senaste serumfynd och hår-måste! LYSSNA HÄR!