Inspireras av STYLEBY-favoriternas höststil

Inspireras av några av STYLEBYs mest inspirerade modeprofiler och få shoppingtips inför hösten!

Inför hösten har & Other Stories samlat några av modebranschens mest inspirerande kvinnor att visa upp deras höstkollektion och har samtidigt skapat sina egna tolkningar av kollektionen som plåtas av streetstyle-fotografen och brittiska Vouge redaktören Candice Lake. Dessutom delar de med sig av sina tankar om streetstyle!

JAN QUAMMIE, modechef för tyska inStyle 

STIL “Jag skulle säga att min stil är eklektisk och spontan med mix- and-match-känsla. Min favorit av mina ur kollektionen är fuskpälsen med de patenterade läderbootsen – en klassisk vintage-känsla som kombinerats med något nytt och blankt.

STREETSTYLE ”För mig är streetstyle en möjlighet att att uttrycka sig och berätta vem man är, utan att faktiskt behöva säga något.

LÄSTIPS! Spana in i Jan Quammies garderob här!

höststil

Jan Quammie i fuskpäls, äderklänning, ett par boots och med ett bokfodral i läder från & Other Stories.

CAMILLE CHARRIÈRE, bakom camilleovertherainbow.com

STIL“Min stil är ledig, klassisk och trendig. Jag har skapat looks som representerar både min franska och min mer experimentella brittiska sida.”

STREETSTYLE ”Jag tycker att streetstyle är en inspirationskälla. Att se andra personer i kombinationer som man själv aldrig hade satt ihop gör att man utvecklas och får nya idéer. Fashion Week är ett ypperligt tillfälle att experimentera med sin stil, men det är viktigt att man inte går för långt och känner sig utklädd. Se till att du känner dig som dig själv – men den mest trendiga versionen av dig själv.”

höststil

Camille i fuskpäls, mini-kjol, polotröja,  och ett par lackboots i läder från & Other Stories.

MARIA BERNAD – modedesigner och medgrundare av Les Fleurs Vintage.

STIL ”Jag skulle beskriva min stil med ett ord: eklektisk. Jag bär bara kläder som jag älskar och mina outfits är ett uttryck för vem jag är. De spetsiga bootsen är nyckelplagget i min outfit.”

STREETSTYLE ”Mitt första besök på Fashion Week var för två år sedan i Paris och det var då jag kände att jag verkligen såg riktigt mode ute på gatorna för första gången. Jag tycker att streetstyle är bland det mest inspirerande inom modevärlden eftersom det verkligen reflekterar människors personlighet.”

höststil

Maria i polotröja och väska från & Other Stories.

CANDICE LAKE – fotograf och stilredaktör för brittiska Vogue

MIN STIL “Min stil går efter ledorden vågad, voluminös och kontrastrik. Jag älskar till exempel att mixa en bombarjacka med en spetsklänning. Kontrasterna i silhuett och textur ger den feminina klänningen en tuff touch. Jag hämtar min inspiration från människor runtomkring mig.

STREETSTYLE ”Nuförtiden går de flesta runt med blicken klistrad vid sin telefon. För mig, när jag själv går på stan, är det mest intressanta att iaktta allt och alla jag möter. Oavsett hur alldaglig en promenad kan vara så finns det alltid någoting nytt att andas in och uppleva.”

höststil

Candice i kappa , mini-kjol, bombarjacka och klänning från & Other Stories.

& Other Stories’ AW/17-kollektion finns tillgänglig i butik och på stories.com från och med 26 september 2017.

Säkra din biljett till Sweden Fashion & Beauty Day 2017 här! (Klicka på bilden för mer information).

FAB_banner_2