STYELBYs höstmodenummer är något utöver det vanliga. 244 fullspäckade sidor med så mycket inspiration att du har att göra hela hösten. STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh utser tio highlights alla bör läsa. 

1. Lykke Li av Tone Schunnesson

Tone Schunnessons intervjuer tillhör STYLEBYs absoluta höjdpunkter, och hennes samtal med Lykke Li är inget undantag. Varje mening är värd att läsas. Du får bland annat veta vilket Lykkes dyraste köp är, hur hon fick tillbaka sin mojo, om hon är rik, hur hon tanker kring jämställdheten i sin bransch och hur hon klär sig just nu. Och mycket mer.

 sesty 53 2018 lykke

2. Höstmodet du älskar

Våra modestories ger dig all info om vilka silhuetter, stylingknep och köp som vi rekommenderar. STYLEBYs modechef Columbine Smille har satt ihop en mustig höstmix åt dig – och så chict.

Mode1
Mode2

3. Capucine Safyurtlu öppnar garderoben

Den tidigare Vogue Paris-redaktören, idag kreativ chef på skoföretaget Stella Luna, öppnar upp sin garderob – äntligen. För dig som älskar parisienne-stilen är detta numrets absoluta höjdpunkt.

Sesty 53 2018 se1 garderob capucine

4. Tina Lundins ultimata guide till hur du shoppar dyrt för mindre pengar

Tina Lundin, som bloggar som Let Them Wear Shoes på STYLEBY.nu, har alltid de senaste modeplaggen – men hur har hon råd? Här avslöjar hon sina knep hur du köper och säljer för att alltid vara up to date med det senate, och egentligen gå runt på samma budget. Denna artikel kan förändra sättet du shoppar för alltid.

Masterclass tina ny

5. Veronika Maggio och hennes stylist Karin Smeds berättar

Vi får celebert besök på Sweden Fashion & Beauty Day, modefestivalen i Stockholm som STYLEBY är med och arrangerar, då Veronika Maggio och hennes stylist Karin smeds berättar om sitt samarbete kring Veronicas scenkläder i ett samtal med chefredaktör Jonna Bergh. Men redan nu får du en försmak – köp din biljett till Sveriges bästa modefestival här!

Sesty 53 2018 se1 fab

6. Whyreds Roland Hjort bjuder dig på fem konstkollage

Whyred står inför sitt 20 år som märke och med anledning av det hyllar vi dem genom att Roland Hjort skapat fem av sina berömda kollage med Whyred-bilder ur STYLEBY som grund. Rama in!

Whyred ny

7. Intervju med beautyentreprenören Emily Weiss som startat Glossier


Hon är en av de mest intressanta personerna i mode- och skönhetsbranschen just nu – Glossiers Emily Weiss är den unga tjejen som startat ett av världens mest up and coming varumärken inom skönhet. Här får du en lång intervju med råd, tips och inspiration! En höjdare.

Sesty 53 2018 se1 beauty emilyweiss

8. Il Pellicano – hotellet som är en v modevärldens hotspots

Hotellet Il Pellicano i Toscana är för evigt fastnaglad på våra inspirationsmoodboards genom Slim Aarons berömda bilder från jetsetsemestrar från for. Möt kvinnan som växte upp i dessa bilder och läs hennes berättelse om detta mytomspunna hotell.

Sesty 53 2018 se1 ilpellicano

9. Orit Elhanitis smyckade hem

Orit är en av våra favoritdesigner I fråga om smycken från Danmark (hon har bland annat ett smyckesvarumärke tillsammans med Pernille Teisbæk). Som många danskar är hon mycket inredningsintresserad. Hennes hem är otroligt vackert och inspirerande – och nu får du titta in i det.

Orit

10. Keramikerna är modevärldens nya darlings

Keramiken tar allt större plats i modet – många modebutiker säljer även keramik idag och den här säsongen agerar de även inspiration när modeskapare gör sina kollektioner. Här möter du tre av de hetaste som säljs hos märken som Céline, Ganni och Eytys.

Sesty 53 2018 se1 keramik

Utöver detta hittar du en mängd shoppingsidor, stilguider, rolig läsning, ännu fler trendspaningar och mycket mycket mer! STYLEBY #53 finns i butik från och med 4 september. 

New 5b83cd2c8a890
New2 5b83cd2dc0e80