I annonssamarbete med BESTSECRET

Förnya din sommargarderob med snygga designerplagg – till rabatterat pris! Caroline Blomst tipsar om en väl bevarad hemlighet i modebranschen.

S

om ett exklusivt varuhus med över 3000 märken bara ett klick bort – så kan vi beskriva sajten BestSecret. På BestSecret finns både årets och förra årets kollektioner, ingenting är alltså äldre än ett år, och de erbjuder sina medlemmar 20-80% på precis allt.

Modeprofilen Caroline Blomst är medlem på BestSecret, och nu bjuder hon in dig med!

0e1a6813

En sval klänning passar till alla tillfällen i sommar, och såväl på en cityweekend som en helg på lantstället.

Caroline har fyndat denna härligt luftiga gröna klänning från Marc O´Polo på BestSecret. Hon matchar den med ett par moderiktiga sandaler med snakeprint. Klockren outfit för kommande varma sommardagar!

Har du spanat in en riktigt snygg designerväska någon gång men känt att det skulle gapa lite för tomt i plånboken om du skulle köpt den?

0e1a6926

Matcha skorna med väskan för att skapa en genomtänkt look.

Caroline hade kikat på den här väskan från Isabella Rhea innan, så när hon hittade den på BestSecret till ett riktigt pangpris var det en no brainer.

0e1a6984

Fynda designerväskor till bra pris på BestSecret.

BestSecret uppdaterar sin webbshop med 500 nya produkter varje natt vid midnatt. Det gäller att vara alert då det finns en begränsad mängd av alla produkter.

0e1a6968

Caroline Blomst slog till på ett par slides från Calvin Klein.

Bli medlem på BestSecret här. Efter din första beställning kan du bjuda in dina vänner att bli medlemmar, då får du ännu fler erbjudanden och rabatter att shoppa för!