I november står bland annat smycken och en färgstark kavaj på STYLEBY-redaktionens önskelista. Scrolla ned för att se plaggen som fångat modeprofilernas ögon – både dyrgipar och budgetfynd!

Chefredaktör Jonna Bergh:

Bälte, boots, kavaj

Boots, Céline, ca 6340 kr. ”Jag är tokig i vita skor och det här är ett par perfekta ankelboots. Men de gör ett stort hål i plånboken så just nu är de en önskning mer än något annat.”

Bälte, Off-White, ca 1500 kr. ”Så bra grej att bara langa på allt från ytterrocken till jeansen och få något som rör till min look på bästa sätt! Älskar nästan allt Off-White gör.”

Kavaj, H&M, 499 kr. ”Har varit och fingrat på den här, färgen är magisk. Jag slår nog till snart  – men jag kommer att se till att köpa en lite extra stor storlek med en extra uppsättning axelvaddar i så jag får den rätta 80-talslooken.”

Stylist Mikaela Hållén:

Jeans, halsband, topp

Jeans, Vetements, ca 9800 kr. ”Den här modellen är alldeles perfekt! Tyvärr är byxan också alldeles för dyr.. Men drömma kan man alltid. Håller tummarna för att någon säljer den billigt via Vestiaire Collective inom kort.”

Halsband, Anni Lu, ca 975 kr. ”Jag har fastnat för ett danskt smyckesmärke som gör allt från pärlörhängen till halsband med månar eller tunna armband. Det finns något för alla helt enkelt. Check it out!”
 Topp, Jacquemus, ca 4484 kr. ”Puffig topp, en perfekt kombo till ett par enkla vintage-jeans. Slänger man på ett par stora örhängen är man redo för en helkväll! Or a Sunday in bed. Why not?”

STYLEBYs influencer Elina Olofsson:

 

Örhängen, kofta, byxor

Örhängen, Topshop, 199 kr. ”Jag tycker att det är så fint att klä upp en enkel look med ett par örhängen i strass så dessa ovan i silver skulle jag gärna vilja piffa upp basgarderoben med.”

Kofta, Tiger of Sweden, 1695 kr. ”På min önskelista för November står stora stickade tröjor eller koftor! 

Byxor, 2nd One, 559 kr.”…önskelistan fortsätter med ett par snygga svarta byxor! ”

TIPS! Missa inte STYLEBY Beautybox fylld med det bästa från skönhetsvärlden – mer info hittar du här
NUVARANDE Här är plaggen STYLEBY-redaktionen önskar sig i november
NÄSTA Exklusiv trend- och shoppingkväll med STYLEBY i Mall of Scandinavia – anmäl dig här!