Här är mode, och skönhetsfestivalen du inte får missa!

I höst smället det! STYLEBY bjuder tillsammans med Damernas Värld, VeckoRevyn och mama in till Sveriges största mode, och skönhetsfestival: Sweden Fashion & Beauty Day. STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh, om eventet och dagen du inte får missa!

Spika lördagen den 21 oktober redan nu – då bjuder nämligen STYLEBY tillsammans med Damernas Värld, VeckoRevyn och mama in till Sveriges största mode, och skönhetsfestival: Sweden Fashion & Beauty Day. 

Fabday_h1

STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh, om eventet du inte får missa:

Vad kul, hur uppkom idén? ”Flera av magasinen och sajterna på Bonniers älskas av mode- och skönhetsintresserade kvinnor och vi har märkt hur mycket de uppskattar att kunna träffa både oss och varandra i levande livet. STYLEBY har arrangerat STYLEBY Trend Talks tidigare och våra systermagasin har liknande event. Det märks att det finns ett sug efter att uppleva mode live och att göra det ihop med sina kompisar. Och så uppkom idén om en modefestival. Det ska bli otroligt kul!”

DSC_3798_1

”Camilla Åstrand & Skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn livpoddade på STYLEBY Trendtalks”

Vad förväntar du dig av dagen? ”Jag förväntar mig en helt grym dag. Vi som jobbar med STYLEBY kommer förstås ha fullt upp med att leda föreläsningar, stylingworkshops och livepoddar- och intervjuer, men jag hoppas verkligen att det blir tid över för oss också att inspireras och träffa folk. Jag har hört lite grejer som våra systermagasin ska göra som jag gärna vill hinna få en glimt av.”

Vad kan vi förvänta oss av dag? ”Dagen kommer att innehålla mängder av aktiviteter för besökarna såsom STYLEBY Trend Talks, workshops, styling, intervjuer och mycket annat kring mode och skönhet. Dessutom kommer det prestigefyllda priset Damernas Värld Guldknappen att delas ut under eventet.”

k8q0465

Vilka varumärken kommer att finnas på plats? ”Utöver STYLEBY, Damernas Värld, mama och VeckoRevyn så kommer vi såklart ha samarbetspartners som kommer att sätta sprätt på dagen tillsammans med oss. Trendiga och lyxiga onlinebutiken Vestiaire Collective – som är en av STYLEBYs favorit sajter i fråga om pre-owned – kommer att sälja kläder och accessoarer på plats, dessutom kommer du även kunna möta make-up-experter från Lancôme, hårstylister från Schwarzkopf Professional och få tips från hudvårdsmärket Cetaphil, samt prata miljö med The Body shop och få inredningshjälp med smarta och effektiva garderobslösningar från Elfa! Sen tillkommer det nog fler så det är bara att komma och låta sig bli omhändertagen!”

Sweden Fashion & Beauty Day äger rum lördagen den 21 oktober på Stockholm Waterfront. Biljetter finns till försäljning på swedenfabday.se – VI SES I HÖST!

I samarbete med