STYLEBYs influencer Hanna MW åker mer än gärna till New York. Här är hennes favorit spots, som hon helst inte missar när hon besöker staden!

Hanna MWs favoriter i New York

”Jag känner mig så hemma där. Måste åka dit minst tre gånger per år, annars drabbas jag av kraftig abstinens och ångest för att jag inte bor där på heltid.”

3 FAVORITER I NEW YORK

Tacombi ”Här äter jag lunch, eller så köper jag med kale caesar-sallad och sätter mig i någon av stadsparkerna.”

Woodbury Outlet ”Har jag tid så fyndar jag favoriter från tidigare säsonger signerat bland annat Céline, Prada och Loewe.”

Whyte Hotel ”Jag avslutar gärna dagen med att åka till Brooklyn och ta en drink på deras takterrass.”

FAVORIT HOTELL – Soho House

Mitt absoluta favorithotell är Soho House som finns i olika städer världen över. Jag har bott på Soho House i Barcelona, Berlin, New York och i Miami. Det känns precis som att komma hem varje gång jag checkar in. Interiören är smakfull och varm, badkaret står oftast mitt i rummet, frukosten är en tiopoängare och inget rum de andra likt. Det enda negativa är att väldigt mycket tid spenderas på hotellet, man vill liksom inte gå därifrån.

MISSA INTE! STYLEBYs Hanna MW är en mästare på att använda färg i sin garderob. I senaste numret av STYLEBY, ger hon dig en workshop i konsten att få en mer färgglad stil. STYLEBY #51 finns i butik nu! 

PSST! Nu kan du prenumerera på STYLEBY Beautybox! Och glöm inte att du kan lyssna på sprillans nya avsnitt av Beautypodden Skönhetsredaktionen här