STYLEBY följde svenska Elsa Hosk (för 6 år sedan) när hon för första gången fick gå världens sexigaste,och mycket prestigefulla, visning tillsammans med några av världens mest kända modeller. Varsågod en återblick till hennes stora moment!

Elsa Hosk om sin första Victoria’s Secret-visning

Elsa Hosk, när fick du veta att du skulle gå den maxade visning?

”Jag har jobbat med Victoria’s Secret en del det senaste året, jag är en av talespersonerna för deras linje Pink. Jag fick lite hintar om visningen, men jag försöker att hålla mig borta från att få upp hoppet när jag hör sådana saker. Jag blir hellre positivt överraskad när beskedet kommer. När de inte heller kallade mig till castingen så kände jag att ’okej, det här blir inte av’. Sedan fick jag höra att de redan bestämt sig för mig – före castingen. Jag är så himla glad att jag slapp gå inför castingjuryn, det är mer nervöst än att gå själva visningen!”

Elsa Hosk_Victoria’s Secret-visningen

”Elsa Hosk backstage på Victoria’s Secret.”

LÄSTIPS! Elsa Hosks skönhetsrutin 

Är det något du drömt om?

”Absolut, eftersom jag och mina agenter har jobbat i den här riktningen för min karriär så var vi så glada att allt hårt jobb lönat sig.”

Varför är Victoria’s Secret-visningen så viktig för karriären?

”Victoria’s Secret sätter sina modeller i fokus, och låter dem visa sin personlighet. De gör oss till människor och mer tillgängliga för folk även utanför modebranschen. Det är guld värt när man försöker bygga sig ett namn i en bransch där modellen ofta är anonym. Det blir så hypat för att det är så många miljoner människor som ser visningen på TV i USA och i världen.”

Elsa Hosk Victoria’s Secret-visningen

”Elsa Hosk backstage på Victoria’s Secret.”

Hur kände du dig när du vaknade den dagen?

”Lite pirrigt! Men jag vaknade av att mitt Pink-team knackade på dörren till min lägenhet och följde mig med en filmkamera hela dagen. Det kändes tryggt att ha dem runt mig, vi är som en liten jobbfamilj och har alltid sjukt kul.”

LÄSTIPS! Hur gör supermodellen Elsa Hosk för att hålla sig i form? 

Hur gick det för dig?

”Jag var väldigt pirrig under dagen, och trodde jag skulle vara väldigt nervös, så jag och min gulliga kollega Chanel Iman hade gjort upp en plan: Ifall mina ben vek sig så skulle hon putta ut mig från catwalken. Men det var grym stämning backstage, alla dansade och tjöt, så när det var min tur kändes det helt naturligt att gå ut med samma självförtroende och energi som jag hade backstage. Jag fick bra tips av söta Maryna Linchuk och Candice Swanepoel, att bara gå ut på scenen och ha ’the time of my life’.”

Största utmaningen?

”Alla backstagefotografer när hår och smink görs. De gick mig på nerverna! Det är mer kaos och galet backstage än på någon annan visning jag gått.”

Elsa Hosk_Victoria’s Secret-visningen

”Elsa Hosk första gången på catwalken för Victoria’s Secret.”

Vad var roligast under dagen?

”Helt klart under tiden man går på scenen – och just efter! Jag var hög på adrenalin för att det var så kul, och var överlycklig att jag inte klantat till det. Och när Victoria’s Secret-bossen Ed Razek kom upp till mig efter första visningen och sa att det såg ut som om jag inte gjort annat i mitt liv än gått Victoria’s Secretvisningar. Det gav mig självförtroende att göra det igen!”

Kommer ni att fortsätta jobba tillsammans?

”Förhoppningsvis! Jag har just börjat göra PR för dem med Chanel Iman, det är superkul. Vi ’hostade’ en konsert, en fest, som de lottar ut till en stad varje år. Det var 10 000 personer i publiken och vi stod på scenen och introducerade artister, gav bort produkter och dansade. Det var helt sjukt för mig, jag är ganska blyg inför mycket folk.”

Elsa Hosk_Victoria’s Secret-visningen med Kanye West

”Elsa Hosk under Victoria’s Secret-visningen med Kanye West.”

Hur förberedde du dig för visningen?

”Träna, träna, träna … Jag, Miranda, Candice, Maryna och Anne V har alla samma supertränare – Justin. Han är grym och körde hårt med oss veckorna före visningen. Vi måste ha gjort en miljon ’buttlifts’ … När man jobbar för Victoria’s Secret måste man vara i superform året runt – men inför visningen maxar alla inblandade. Efteråt drog vi alla från efterfesten och hade vår egen pizza-efterfest.”

TIPS! STYLEBYS HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO HITTAR DU HÄR

Artikeln är publicerad i STYLEBY #7

foto ALEXANDER FRUMIN & IBL

NUVARANDE Häng med Elsa Hosk första gången hon gick Victoria’s Secret-visningen
NÄSTA Dermapen – salongsbehandlingen som gör susen