Äntligen! Hypade beautymärket Glossier lanseras i Sverige under sommaren och vi är överlyckliga!

Glossier har nu kommit till Sverige!

Nu har det hypade amerikanska skönhetsmärket Glossier äntligen kommit till Sverige och vi behöver inte längre åka över Atlanten (eller be en vän om hjälp) för att få tag på de hypade Glossier produkterna. Glossier har från och med den 14 juni börjat leverera till Sverige via deras hemsida  Glossier.com och priserna kommer att ligga från 140kr och uppåt.

Glossier

Glossier är mer än bara produkter, det är ett community. Vi har fans över hela världen som, oavsett om de provat en Glossier-produkt eller inte, engagerar sig och interagerar med oss varje dag – på sociala medier eller på Into The Gloss. Som ett företag som sätter kunden i första hand ligger dessa konversationer i centrum för allt vi gör. Vi är glada att göra Glossier tillgängligt för vårt växande community i Sverige – vi är angelägna om att de ska få uppleva och njuta av produkterna som de redan är en inspiration för.” säger Emily Weiss, grundare och CEO på Glossier.

Glossier, Milky Jelly Cleanser, Boy Brow, Cloud Paint

”En av Glossiers mest hypade produkter – Cloud Paint.”

När grundades Glossier?

Glossier, grundades 2014 av Emily Weiss och har sedan dess fått en given plats i den modeintresserades necessären världen över med favoriter som Glossier Milky Jelly Cleanser, Glossier Boy Brow och Glossier Cloud Paint – produkter som är anpassade för de verkliga livet med effektiva formler och tankeväckande design.

Glossier, Milk Jelly Cleanser

”Glossiers milda ansiktsrengöring Milk Jelly Cleanser.”

Vi säger varmt välkomma till Sverige Glossier!

PSST! Nu kan du prenumerera på STYLEBY Beautybox! Och glöm inte att du kan lyssna på sprillans nya avsnitt av Beautypodden Skönhetsredaktionen här