Skådespelerskan Gal Gadot avslöjar sina bästa skönhetstips

Israeliska skådespelerskan och skönhetsdrottningen Gal Gadot är högaktuell i nya ”Batman vs Superman”. Hon är även ansikte för lyxdoften Gucci Bamboo och delar nu med sig av hennes bästa skönhetsknep.

STJÄRNAN: Gal Gadot

GalGadot

Från Bamboo Woman till Wonder Woman – Gal Gadot gillar att spela starka kvinnor oavsett sammanhang.

“Jag älskar att få vara del av båda världarna, både som skådespelare och som ansikte för en doft. Jag dras till roller där jag får spela självständiga, tuffa kvinnor som jag beundrar, men inget går upp mot glamouren att få vara en Gucci-kvinna. Att vara en bra förebild är viktigt för mig, speciellt nu när min dotter börjar bli större. Jag vill att hon ska växa upp och känna att hon kan åstadkomma vad som helst.”

Hur skiljer det sig att göra en kampanjfilm jämfört med en spelfilm?

”I en doftkampanj är det mer en känsla som ska framföras. Oftast är det inte lika detaljerat manus som i en vanlig film där man också utvecklar karaktären mer. Men en kampanj är minst lika omfattande som att spela in en trailer, minst, och är ett vackert komplement i min karriär. ”

GAL GADOTS BÄSTA SKÖNHETSTIPS:

HUDVÅRD KOMMER FÖRST

”I fråga om makeup är min princip ‘less is more’, men hudvård är jag väldigt noga med. Jag följer mina hudvårdsrutiner strikt. Rengöra, återfukta och dricka mycket vatten är grundpelarna. Ett av mina bästa skönhetsknep är att blanda foundation med crème, det gör att huden får en fin, fuktig finish.”

FRÄSCHA UPP MED FUKT

”Jag bär alltid läppbalsam, och bär alltid med mig en sprayflaska med vatten från Evian eller La Roche-Posay. När jag känner att min makeup ser torr ut ger jag ansiktet en dusch. ”

DOFT MED PONDUS

”Doft ger bäraren en starkare närvaro i rummet, och för mig är doft en andra hud. När Gucci ringde blev jag överlycklig, spelet mellan feminina och kraftfulla doftnoter gör Gucci Bamboo till en vacker och oförglömlig doft. ”

TRÄNA TRE DAGAR I VECKAN

”Jag tränar ofta. Jag föredrar crossfit och TRx, men under sommaren älskar jag också att paddla stående på en surfbräda. Jag äter hälsosamt men förbjuder inget – jag tror att man då i stället blir fixerad vid det. ”

Gal Gadot skönhetsfavoriter – Beauty Favorites

”Batman vs Superman – The Dawn of Justice” har premiär den 23 mars 2016.

LÄSTIPS! 25 snabba frågor till bokaktuella Lina Thomsgård.