Funda Christophersen & Maria Nilsdotter delar saker de älskar

När STYLEBY fyllde 50 nummer bad vi 50 personer, som på olika sätt har varit en del av magasinet genom åren, ta en bild på något de älskar. Små, kärleksfulla vykort av inspiration till alla älskade läsare. Nu delar vi dem igen, perfekt läsning för lata dagar i solen!

FUNDA CHRISTOPHERSEN ”Jag fick det av min pojkvän när jag fyllde 30 år och har burit det varje dag sedan dess. Det betyder mycket för mig , älskar att det har två ’love bracelets’ som möts.” Funda är inredningskonsulent och bloggar på STYLEBY.nu.

MARIA NILSDOTTER ”Jag älskar mineraler och kristaller, Mäktigt att naturen skapar dessa material. Jag ger gärna bort kristaller, det är roligt att välja en sten man känner passar en viss person.” Maria är smyckesdesigner med eget märke.

Vi ses i höst! Läs mer och boka din biljett genom att klicka på bilden. 

Sweden Fashion & Beauty Day 2018