Björn Axen har samlat de största trenderna när det kommer till hår, frisyrer och klippning inför hösten 2018. Här är frisyrtrenderna som gäller i höst!

FRISYRTRENDER 2018/2019

Den största trenden för hösten när det kommer till hår är att välja en detalj, en idé och dra den till sin spets. Inspiration från 80- och 90-talet är tydliga och könsöverskridande frisyrer likaså. Fortsatt är det en naturlig styling på hår och textur som gäller och trenden ligger kvar ett tag framåt.
Psst.. Här hittar du fler frisyrer för 2019.
FRISYRTRENDER 2018

Haider Ackermann

LÄSTIPS! Frisyrer 2018 – här är hårfärgerna och klippen som gäller i år

TRENDKLIPP 2018/2019

Klippningarna har starka punk samt 80 och 90-tals influencer där man leker med proportioner och konventioner. Luggen är het där den korta luggen tar för sig. För hösten 2018 gäller mindre styling och mer klippning!

kort frisyr med lugg

Balenciaga

lång frisyr med lugg

Lemaire

kort svart bob med lugg

Giorgio Armani

FÄRGERNA SOM GÄLLER 2018/2019

Färgerna ska ‘blöda in i varandra’ med mjuka övergångar. Och om det är en några färger som spås bli extra stora så är det SMUTSORANGE (Blorange) och GULT  – i olika nyanser.
Blorange frisyr med luggg-avantgarde

Haider Ackermann

Gigi Hadid i gult hår

Versace

Orange hårfärg

Ashley Williams Backstage

HÅRTRENDER 2018/2019

Jobba med den egna texturen och låt håret självtorka så mycket som möjligt.
självlockigt hår

Fendi Backstage

låt håret självtorka

Fendi

Psst! Nu kan du prenumerera på STYLEBY Beautybox – mer information hittar du HÄR!  Och glöm inte att du kan lyssna på sprillans nya avsnitt av podden Skönhetsredaktinonen här

 

foto IBL