Festivalaktuella Elliphants Los Angeles-guide

Elliphant är en av de många kvinnliga artisterna som spelar på Stockholm, CA – den svenska festivalen som arrangeras i Los Angeles nu på lördag. Här får du veta vad hon packar, var hon äter och var hon går på spa. 

elliphant

Hotell ”Det som är kul med LA är att jag inte bor på hotell utan jag bor i olika Air B&B:s. Det känns mer som hemma vilket uppskattas när man är ute på turné. De är som mysiga småhus. Men om jag ska rekommendera något är det The London!”

6563_losangeles_london-h-usa_dsc_6376_01849_01_2013-960x480

The London.

Modebutik ”Det är inte så bra utbud gällande bra mode i LA, är man riktigt duktigt kan man möta många up-and-coming designers vid Downtown och Arts Disrict. Där kan man hitta små utförsäljare som inte är butiker, men man måste gräva. Det finns en fantastisk marknad en gång i månaden, där kan man hitta coola grejer och där är det roligast att shoppa i LA.”

los-angeles-apartment-neighborhood

Arts district.

Vintage ”Samma här, Arts District. Det finns pop up stores, up-and-coming små designers som gör allt från scratch, med olika typer av material så som återvunna flaskor. Free market på söndagar.”

Restaurang ”Jag har en litet brunchställe som har världens bästa personal som jag inte kommer nämna för att jag inte vill att någon ska hitta dit, haha. Jag vill alltid att det ska finnas plats för mig. Men det finns många italienska restauranger som jag gillar. Cafe Stella är ett ställe som jag gillar. Skitbra sommelier och fantastisk moule frites.”

dining_room

Café Stella

Bar Det finns en bar som ligger nära Cafe Stella som heter 4100 Bar. Det är en mörk, mullig, billig, bar med rätt kul folk!”

Träningslocation ”Promenader är en självklarhet för mig. Power walking i alla hills, alla tracks. Jag gillar även att klättra klättervägg nere i Downtown.”

Spa ”Det finns ett spa som heter Voda Spa på Santa Monica Boulevard om man vill spa:a lite. Efter det kan man ha en kul kväll vid samma kvarter, bra klubbar, rolig stämning och god mat!”

I packningen ”Bikini och solglasögon!”

Musik ”Västkusthiphop passar alltid och det är jävligt schysst att lyssna på gammal indierock som typ Girls.”

NUVARANDE Festivalaktuella Elliphants Los Angeles-guide
NÄSTA TREND: Prickar!