Fashion Week Stockholms första dag är avklarad och STYLEBYs influencer Elina Olofsson ger dig stenkoll med dagens bästa highlights!

STYLEBYs influencer Elina Olofsson tar dig igenom FASHION WEEK STOCKHOLM SS19 – DAG 1:

DAGENS VISNING – FILIPPA K

”I vanlig ordning bjuder Filippa K på en visning fylld av perfekt skurna silhuetter, med lyxiga textilier och pudriga pasteller som får en att längta till nästkommande säsong.”
Mno 0207
Mno 0527
Mno 0621
Mno 0667

DAGENS LOOK – NAND

”En av favoritlooksen från dag ett levererar helt klart Nand. Den 90-tals influerade kavajen i rosa med markerad midja sticker ut som en given highlight för dagen, likaså de överlag stora överdelarna känns lika rätt till våren som nu.”
Mno 0024
Mno 0165

DAGENS ACCESSOAR – ATP ATELIER

”ATP Atelier är redan en given favorit hos många när det kommer till väskor skor och övriga accessoarer. Under SS19s visning säkerställer de sin position som ett skandinaviens mest stilsäkra varumärken, de starka accentfärgerna på väskor och skor från visningen är ett måste till vårens outfits.”

Mno 3224 1

Mno 2706

DAGENS CASTING – AMAZE x NHORM

”AMAZE X NHORM bjöd på tårtkalas påKonstnärshuset, Smålandsgatan 7 i Stockholm och stod även för dagens casting i form av en härlig mix av modeller, personligheter och en höggravid kvinna.”

Amazexnhormbst5

Mno 1266

DAGENS ÖVERRASKNING – The Swedish School of Textile

”Fashion week Stockholm kikade igång med The Swedish school of textile och blev även dagens bästa överraskning med så mycket inspiration och hopp på modescenen framåt!”

Mno 8409 1

Mno 5672

Mno 5364 1

 

foto FASHION WEEK STOCKHOLM