Fashion Week Stockholms andra dag är avklarad och STYLEBYs influencer Elina Olofsson ger dig stenkoll med dagens bästa highlights!

DAGENS VISNING

”Debutanten Selam Fessahaye stod utan TVEKAN för modeveckans mest inspirerande visning!”

Mno 0018

Mno 0789

Mno 1295

DAGENS NYKOMLING

”Our Legacys efterlängtade damkollektion visades äntligen för Stockholmspublik och det tydliga formspråk som arbetats fram på herrlinjen gör sitt avtryck även här, Our Legacy har verkligen skapat ett eget ID när det kommer till skandinaviskt mode och detta var starten på ett nytt spännande modekapitel.”

Img 6688

Img 6687

DAGENS OBSESSION

”Little Liffners presentation av vårens väskor ägde rum på Bukowskis och kollektionen väckte det största ha-begäret på länge. Inspirationen till kollektionen med titeln Going places, har designer Paulina Liffner von Sydow hämtat från klassiska amerikanska semesterorter, byggda med syftet att inte göra någonting alls i en tid där alla känner press att göra allting hela tiden. Eskapism, Palm Springs- interiörer, 60-tals mode och 80-talsattityd är andra inspirationskällor.”

Mno 2078

Mno 1947

DAGENS LOOK

”Vad känns mer vår än khaki och armémode? Rave reviews take är aningen mer lekfull och utmanande än det vi tradionellt ser. De tydliga utility-influenserna som avspeglar sig i oversizade fickor både på blazer och byxor känns fortfarande aktuellt för SS19.”

Mno 0794

STYLEBYs influencer Elina Olofssons highlights från modeveckans förta dag hittar du här! Och glöm för all del inte att köpa biljett till årets stora mode- och skönhetsfestival i oktober. Vi ses på Sweden Fashion & Beauty day!

Sweden Fashion & Beauty Day 2018

Sweden Fashion & Beauty Day 2018

 

foto FASHION WEEK STOCKHOLM