Det var en färgsprakande shoppingkväll när STYLEBY och Marimekko firade Marimekkos nyöppnade flagship store i Stockholm. Se bilderna från kvällen här!

Jenny och Cecilia från Vaz spelade skivor, solen sken och färgsugna prenumeranter kom och shoppade när STYLEBY och Marimekko ställde till med shoppingkväll för att hylla ”Art of Printmaking” i märkets otroligt fina butik vid Norrmalmstorg i Stockholm. Marimekko bjöd alla som kom på rabatt på hela sitt sortiment (!) och många tog tillfället i akt att vässa sin garderob med nya vårplagg – och kanske it-väskan ”Karla” – i högkvalitativa prints och sköna färger.
”Jag blir helt klart gladare av att bära plagg med färg”, konstaterade Cecilia iklädd ett av Marimekkos nyheter på printfronten. Jenny hade valt ett av märkets allra mest klassiska print som har en historia som drar sig så långt som till 50-talet! Företaget skapar och trycker sina mönster på fabriken i Helsingfors – Therese Maurin från Marimekko berättade om företagets starka historia så väl som dess intressanta nutid i ett samtal med STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh. Det bjöds även på färgstark pralinkonst av Joy Harris och alla som kom fick ett exemplar av Marimekkos GrothStory notebook i en goodiebag. Tack alla som kom och förgyllde evenemanget och spana in Marimekkos fantastiska sortiment här – där du också kan läsa mer om Vaz och se dem tolka Marimekkos plagg!

LÄSTIPS! Möt stilsäkra duon Vaz!

 

 

NUVARANDE Färgsprakande shoppingkväll med Marimekko och Vaz!
NÄSTA Tina Misaghi vet allt om hur man får den snyggaste lystern och räddar slitet hår!