Purple Velvet

Eytys_Purple Velvet

Eytys har tillsammans med Björk and Berries tagit fram en produkt för det bästa skönhetsvarumärket som aldrig funnits: Purple Velvet. Tillsammans har de skapat Purple Velvet Midnight Special Body Lotion. Förvänta er en ekologisk och vegansk mjuk lotion med en långvarig, sexig och lugnande doft av viol, skapad som en del av Eytys lekfulla Purple Velvet-kapselkollektion – en hyllning till det bästa skönhetsföretaget som aldrig funnits.

Eytys_Purple Velvet

Eytys kapselkollektion är designad kring bästsäljaren i det fiktiva företaget Purple Velvet; Purple Velvet Midnight Special Body Lotion. Det färgglada och lekfulla varumärket inspirerat av efterdyningarna av 80-talets fitness- och skönhetsfeber. En nod tillbaka till en era när Snap! blastandes på en boombox var den främsta motivationen under aerobicsklasser och att äga en solarium var absolut högsta prioritet i livet.

Eytys_Purple Velvet

80-talets ikoniska fitness- och skönhetsfeber väcks till liv med denna roliga och färgglada lansering – Frida Gustavsson frontar kampanjen som finns tillgänglig på bjorkandberries.com och eytys.com.