Elin Klings perfekta New York-tips!

Sugen på en resa till New York? STYLEBYs Elin Kling guidar dig till sin hemstads bästa adresser. Här är hennes perfekta New York-tips!

Elin Kling bjuder på sina perfekta New York-tips!

ELIN KLINGS DRÖMFRUKOST 
The Elk ”Mitt frukostställe, som låg ett stenkast från där jag bodde. Beställ deras Yoghurt Bowl som du avnjuter på bänken utanför.”

ELIN KLINGS BÄSTA LÅNGPROMENAD
JG Melon ”Promenera upp till JG Melon. Väl framme så beställer du, med gott samvete in deras Cheese- and bacon burger. New Yorks bästa burgare. Utan tvekan.”

ELIN KLINGS BÄSTA MODESPOTTING
Saint Ambroeus ”Sant Ambroeus som du hittar i de mysigaste kvarteren i West Village. Hit går du för brunch eller så besöker du deras nya location i Soho på Lafayette Street för en garanterad modescen, här är det oundvikligt att inte springa in i modebranschens hetaste namn.”

ELIN KLINGS BÄSTA UTESERVERINGAR
Il Cantinori ”Här finns bara två bord, och här äter jag alldeles för många middagar under sommarmånaderna i New York.”

ELIN KLINGS FAVORITLUNCH
Le Charlot ”Sommarmånaderna betyder rea och på varuhusen är det just nu läge att göra ett kap eller tre. Har du en shoppingdag uptown så är Le Charlot supermysigt att intaga din lunch på!”

Lästips: Elin Kling om sin stil.

New York tips: Sant Ambroeus, The Elk.

Sant Ambroeus, The Elk.

Lästips: Elin Kling om karriären.

ELIN KLINGS FAVORITTAKTERASS
Hotel Americano ”Takterasser är ett givet inslag i en New York-sommar. Här får du acess till en utsikt utöver det vanliga samtidigt som du serveras en härlig middag.”

ELIN KLINGS BÄSTA HELGUTFLYKT
Dia Art Foundation ”En timmas tågresa med utsikt över Hudson River ligger det lilla, charmiga amerikanska samhället Beacon med ett konstmuseum som kanske har den bästa samlingen av modern amerikansk konst i världen. Konstnärer som Judd, Serra och Warhol finns alla representerade i jättelika rum. Fantastiskt.”

ELIN KLINGS REATIPS
Barneys & Bergdorf Goodman ”Reorna ligger tidigt i New York men även om du kommer några veckor senare när prislappen har gått ner till 60 procent och utbudet utplockat – ge inte upp hoppet. De stora varuhusen som Barneys och Bergdorf’s har ofta bra utbud kvar. Det är här och NU du verkligen kan fynda.”

ELIN KLINGS UPTOWNKVÄLL
Polo Bar ”Polo Bar är ett måste! Det är verkligen en hit att gå hit om du och ditt gäng är sugna på att köra en riktigt härlig uptownkväll. Underbart! Se till att boka i tid för det är inte helt lätt att få bord.”

New York tips: Barney's, Polo Bar, Hotel Americano.

Barney’s, Polo Bar, Hotel Americano.

Lästips: Elin Kling om familjelivet.

ELIN KLINGS TRÄNINGSPASS 
Hudson river-slingan ”Spring eller powerwalka längs Hudson River, mer New York blir det inte. Jag börjar från West Village sedan promenerar jag längst vattnet ner mot Tribecca.”

MISSA INTE!
Franklin D Rosevelt Four Freedom Park ”Jag har säkert varit här tio gånger, just för att det är perfekta utflyktsmålet. Jag tar alla mina vänner och min familj hit. Ta hängliften över från Manhattan som garanterar en utsikt över staden för samma pris som en tunnelbanebiljett. Väl där så ligger Louis Khans berömda Franklin D Roosevelt monoment med en vy över östra sidan av Mahattan och FN-skrapan. Svårslaget!

Lästips: Elin Kling om framtiden.