Skandinavisk design är som vanligt stort när Elin Kling väljer vad hon ska investera i. Nu har hon vänt blicken söderut och tittar främst mot Danmark.

Elin Klings favoriter: ”Danskarna dominerar i vår”

Elin Kling

Elin Kling

1. INSPIRATION ”Franska inredningsarkitekten Joseph Dirand släppte en bok i höstas. Han är en av många källor jag gärna inspireras av i fråga om inredning, främst till vårt hem.”

2. DANSKA DRÖMMAR ”Sover i danska lakan från Tekla. Fantastiska kvalitéer och fint urval av nyanser för den som inte vill satsa på vitt. Följ deras inspirerade feed på @teklafabrics.”

3 . VÄSKDRÖMMAR ”Sugen, som ofta, på en ny väska denna gång Nina bag från Gabriela Hearst. Föredrar en mindre modell, även att bära till vardags. Fin kontrast till större ytterplagg och stickade tröjor.”

4. FESTFANTASTISK ”Throwback från sensommaren när jag provade looks för ett bröllop. Det slutade på denna klänning från Totême, skor från Balenciaga och en lånad vintage – väska i pärlor.”

Elin Kling

5. KATTÖGON ”Nya solglasögon – och för mig även ny shape. Gillar att lägga fokus på accessoarerna och denna säsong får solglasögonen sticka ut lite extra. Även dessa är från ett danskt märke, Folk and Frame.”

ANNONS

 

 

6. RÖD LOOK. ”En storstickad tröja i rött från Khaite piggar jag mer än gärna upp min look med.”

7. FAVORITRESTAURANG. ”Var under hösten på en magisk weekend i London, där vi bland annat åt på restaurangen Isabel som jag gärna besöker igen. Maten är lika bra som scenen.”

TIPS! STYLEBYs BEAUTYBOX fylld till bredden med fantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR

NUVARANDE Elin Klings favoriter: ”Danskarna dominerar i vår”
NÄSTA NYHET! Låt oss presentera STYLEBY Style Edit – ditt nya trendmagasin!