Väskor och perfekta reskamrater ligger högt upp på Elin Klings radar!

1. BEAUTY ”Chanels D-Pollution Essentiel ligger alltid i min handväska när jag reser, dessutom har jag en på mitt skrivbord. Bästa misten jag någonsin provat och den doftar underbart!”

Elin Kling-Chanel facial mist

2. UNIFORM ”Säsongens uniform från Totême. Älskar detta set som dessutom är perfekt att resa i, då det i stort sett inte skrynklar alls.”

Elin Kling

3. VARDAGSVÄSKA ”Att hitta rätt väska är en utmaning. Denna från Loewes höstkollektion har dock hög potential!”

Elin Kling-loewe

4. SOLGLASÖGON ”Så nöjd med mina nya solglasögon från Celine. Skönt att hitta ett par som är relativt nätta, lite cateyeformade och med en ’anti-design’.”

Ein kling-solglasögon

5. FESTVÄSKA ”Suktar efter denna clutch från Céline. Jag är svag för vita väskor, och framförallt tidlös design i en modern take vilket jag tycker denna står för.”

Elin Kling-Céline

6. TIPTOP ”Jag är mer shoppingsugen än någonsin, kan ha att göra med att jag inte är gravid längre och längtan efter att få bära kortare toppar igen är näst intill obeskrivlig. Klickar gärna hem denna från Altuzarra och bär med ljusa jeans.”

Elin Kling-Altuzarra

7. KONST ”Drygt ett år efter att vi flyttat in i vårt hem känner jag att vi äntligen börjar komma i ordning. Något som dock skulle göra hemlivet snäppet mer trivsamt skulle vara denna skulptur från Eva Hild (Bukowskis).”

Elin Kling-Eva hild

Boka din biljett till höstens stora mode- och skönhetsevent! Klicka på bilden och läs mer.

Sweden Fashion & Beauty Day 2018

Sweden Fashion & Beauty Day 2018