Elin Kling och Totême öppnar butik-koncept i anknytning till sin designstudio på Tegnergatan 37 i Stockholm!

Elin Kling bjuder in till Totêmes designstudio

Elin_Kling i Totême studio

”Elin Kling på  Totêmes kontor och designstudio i Stockholm.”

Elin Kling, Totême’s grundare och VD öppnar upp dörrarna till sin designstudio där du som kund från den 1 juni 2017 får tillfälle att besöka varumärkets centrala plats, prova plagg, shoppa och integrerar med teamet bakom skapandet. Det kommer även att finnas möjlighet att förbeställa kommande kollektioner på plats.

”Att besöka Totême’s studio ska vara som att kliva in i vår Instagram-feed IRL och vi behöver vår kunds hjälp att kommunicera ut vårt budskap. Vi är i början av vår resa och det ger oss en spännande möjlighet att prova oss fram.” – Elin Kling

Totêmes studio, Tegnergatan i Stockholm.

”Totêmes studio på Tegnergatan i Stockholm.”

Den nyrenoverade lokalen har delats upp i två sektioner. I den ena delen sitter design och produktions-teamet och i den andra ryms ett showroom.

Totêmes studio på Tegnergatan i Stocholm.

”Totêmes studio på Tegnergatan i Stockholm.”

Totêmes designstudio, Tegnergatan i Stocholm

”Totêmes studio på Tegnergatan i Stockholm.”

Den stora spegel-klädda kuben föreställer en “selfie-vänlig” provhytt, prydd med Elin Kling’s egna moodboards och accessoarer som ska fungera som inspiration till hur man stylar ihop plagg ifrån kollektionen. Totême håller inte något lager i själva studion utan plaggen levereras snyggt paketerade inom ett dygn direkt hem eller till kontoret.

Desginstudion öppnade upp dörrarna första gången den 1 Juni 2017 på Tegnérgatan 37 A i Stockholm. Håll utkik i Totêmes sociala medier för övriga tider.

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

foto PAULINE SUZOR