När STYLEBY fyllde 50 nr vi 50 personer, som på olika sätt har varit en del av magasinet genom åren, ta en bild på något de älskar. Små, kärleksfulla vykort av inspiration till alla älskade läsare. Nu delar vi dem igen, perfekt läsning för lata dagar i solen!

ELIN ALEMDAR ”Vintage-klockan  från Cartier  är min drömklocka! Jag fick den av min man när jag fyllde 35 år och väntade vår son Adrian.”Elin är designer med egna märket  Stylein.

METTE THORSGAARD ”Ansiktssprayen från Amly håller min hy återfuktad och fixar trött, stressad hud. Det är den bästa dagliga boost du kan ha och en livräddare under flygturer.” Mette är hårstylist för LundLund.

Missa inte årets stora mode och skönhetsfestival. Läs mer och boka din biljett här (genom att klicka på bilden) Vi ses i höst! 

Sweden Fashion & Beauty Day 2018