Med den effektiva (och hypade) behandlingen Dermapen tar du dig snabbt från pigmentfläckar till perfekt porslinshy.

Dermapen är salongsbehandlingen som gör susen

Syror och nålar är några snäpp effektivare mot envisa pigmentfläckar och tar huden ett extra språng mot fantastisk lyster. Dermapen är den största hypen på salongerna just nu – inte så konstigt eftersom behandlingen ger ett oslagbart resultat. Tolv sterila engångsnålar skapar upp till 1 300 mikrostick i huden per sekund. Det ger en kollagenstimulerande effekt djupt ner i huden men också små kanaler som ökar hudens upptagningsförmåga av fukt och näring från den efterföljande masken.

Dermapen – Adriana Lima

”Adriana Lima.”

STYLEBY testade den och blev överrumplade av resultatet – Dermapen fungerar både som en askungebehandling – redan dagen efter har du en fantastisk lyster – men verkar också förbättrande på sikt. Nu har Annika Harlén, leg. sjuksköterska och en av de första som började använda sig av Dermapen i Sverige, utvecklat behandlingen på sin klinik Entouch. ”Jag lägger en peel före nålningen och får därmed det bästa av två världar. Orenheter försvinner med peelen och det blir en väldigt ren yta. Jag anpassar också peelen efter hudtyp. När nålningen är gjord fyller jag på med massor av fukt och nyttigheter. Kombon ger dubbel lyster. Sedan gäller det bara att inte sminka sig på några timmar och därefter skydda sig mot solen”, säger Annika Harlén. Se mer på Entouch.se för information kring en kur med tre tillfällen.

TIPS! STYLEBYS HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO HITTAR DU HÄR

NUVARANDE Dermapen – salongsbehandlingen som gör susen
NÄSTA Saint Laurent släpper samarbete med B&O Play!