Pre-Fall kollektionerna börjar så smått fylla butikerna och online-sajterna och nu är det hög tid att börja planera höstköpen. Vi har samlat de bästa Pre-Fall 2017 kollektionerna som tål att visas om och om igen!

Höstens hetaste trender smyger sig sakta men säkert fram redan i Pre-Fall kollektionerna – den här säsongen är lårhöga stövlar, skräddat, lack, manchester och höstens absolut hetaste färg BRUNT hett!

Här är 2017 bästa Pre-Fall kollektioner:

Balenciaga Pre-Fall 2017: En VAA-VAA-VOOM kollektion som väcker stort habegär med allt från skorna (spetsiga spandaxskor är fortfarande hett) till jeansjackan med knytdetalj till Babushka influenserna. Gemna skapar magi som vanligt.

LÄSTIPS! Vetements – modemärket som vänt upp och ner på modebranschen

The Row Pre-Fall 2017: Elegant, minimalistiskt och skräddat. Allt i ton i ton – i färgskalan svart, vitt och grått. En chic och lyxig  kollektion – precis det som The Row gör bäst! Erin O’Conner står framför kameran.

Paco Rabanne Pre-Fall 2017: En uppfriskande och bärbar kollektion som bjuder på en mix av sportigt, tantigt (på ett bra sätt) och märkets DNA – silver!

Louis Vuitton Pre-Fall 2017: Gissar att vi kommer att få se lack-bootsen mer framöver. Louis Vuitton fortsätter med sitt futuristiska uttryck. Den korta dunjackan är en favorit! Kampanjen är plåtad på en parkeringsplats i Miami Beach av Bruce Weber.

Acne Studios Pre-Fall 2017:  Acne Studios luckrar på könsrollerna (ännu än gång) och låter musikern Bobby Gillespie fronta kollektionen tillsammans med modellen Angelica Erthal. Dubbelbröstade kavajer, material som manchester, sammet och iögonfallande färger allt med en flört till 70-talet.

Proenza Shouler Pre-Fall 2017: Proenzas sista pre-fall kollektion – framåt kommer Lazaro Hernandes och Jack McCollough endast att utforma två kollektioner per år och visar framöver under couture veckan i Paris. Som vanligt bjuder huset på underbart skräddade kavajer, grafiska prints och underbara klänningar kombinerat med chunky plattformsandaler.

TIPS! Prenumera på STYLEBY och få hudvård från Dermalogica

 

NUVARANDE De bästa Pre-Fall 2017 kollektionerna (som tål att visas om och om igen)
NÄSTA Modebranschen kan inte få nog av IKEA!