De 7 bästa outfitsen i Star Wars

Med anledning att den nya Star Wars-filmen The Last Jedi har premiär den 13 december listar vi de sju bästa outfitsen i en galax lång långt borta.

De 7 bästa outfitsen i Star Wars

Innan vi börjar så bör det sägas att filmerna Episode I, II och III inte finns med på listan då de har diskvalificerats sig genom att suga.

Han Solo i A New Hope
Som alla vet så är Han Solo den coolaste katten i Star Wars, han är också den med mest stil. Ingen bär upp en cargoväst och byxor med röda revärer som han.

Star_Wars

Prinsessan Leia i The Empire Strikes Back
Leia i bär upp den kviltade ton i ton-looken med en fläta över hjässan och en no fucks given-attityd.

Star_Wars

Luke Skywalker i A New Hope
I den sista scenen i filmen när våra hjältar tar emot sina medaljer för hjältemod dyker den unga bondpojken plötsligt upp i en smutsgul bomberjacka, en v-ringad svart tischa och ett självsäkert flin på läpparna.

Star_Wars

Lando Calrissian i The Empire Strikes Back
Lando har mest swag i universum, det är sedan gammalt. Vem annars bär upp en kornblå mantel och ett svart superbrett läderbälte som för blicken till skrevet, jo Lando.

Star_Wars

Bazine Netal i The Force Awakens
Hennes roll är liten och med endast en replik, men oj som hon fastnar i minnet. Som en Saint Laurent-look hämtad från helvetets cirkus.

Star_Wars

Luke Skywalker i The Return of the Jedi
Luke har vuxit upp. Han har fått på nöten, insett att hans pappa är typ den mest elaka någonsin och tränat sina jedikrafter. Det finns bara egentligen bara en stil som matchar hans mogna sinnestillstånd. All black. Plus för bara en läderhandske.

Star_Wars

Prinsessan Leia i The Return of the Jedi
Det är fortfarande oklart varför en fet rymdsnigel som Jabba the Hutt skulle tända på en människa i guldbikini? Men for better or worse. Guldbikinin är nutidshistoria.

Star_Wars

TIPS! STYLEBYS HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO HITTAR DU HÄR