De 7 bästa modekampanjerna för våren 2017

Redan innan 2016 var över överöstes vi av modehusens kampanjer för kommande vår. Dessa är våra favoriter.

Dior 
Maria Grazia Chiuris första kampanj som ny creative director har syskonen Ruth och May Bell framför kameran och ett all star team bestående av fotografen Brigitte Lacombe, creative director Fabien Baron, stylisten Karl Templer, hårstylisten Guido Palau och makeup-artisten Peter Philips bakom.

Louis Vuitton
En hyllning till Paris signerad mästerfotografen Bruce Weber. Läs mer om kampanjen här!

 

J.W. Anderson
Återigen ett samarbete mellan Jonathan Anderson och designbyrån M/M Paris. Denna gång med modevärldens älskling Chloë Sevigny. Fotad av Jamie Hawkesworth och stylad av Benjamin Bruno.

Gucci
Huruvida kattdjuren tyckte det var roligt att plaska omkring i Fontana di Trevi låter jag vara osagt (hoppas det). Men det är sannerligen en kampanj i Guccis nya anda. Fotad av Glen Luchford.

Loewe
Jonathan Anderson tar en till plats på denna lista, denna gången för Loewe. Återigen med en modemusa av rang, skådespelaren Charlotte Rampling. Fotad av Jamie Hawkesworth.

 

Saint Laurent
Anthony Vaccarellos första bilder för Saint Laurent var några nakna modeller tätt omslingrade om varandra. För våren 2017 låter han modellen Anja Rubik bära lite kläder. Med betoning på lite. Fotograferad av superduon och äkta paret Inez & Vinoodh.

Versace
Bruce Weber har en stark vår. Denna gången har han fotat Edie Campbell och Anna Ewers med flera under en stillsam dag i stallet.