I annonssamarbete med VICHY IDéAL SOLEIL

Dags att plocka fram solskyddet – välj en solcreme som både skyddar och vårdar

Den trevande sommaren är äntligen här! Och med den följer uteserveringar, trendiga bikinis och aktiva dagar i parken. Bästa tipset inför sommarsäsongen – en solcreme som både skyddar mot solen och samtidigt vårdar din hud.

I Norden är vi vana vid att ta för oss ordentligt av de soltimmar som ges. Nu vill vi umgås på stan, uteserveringarna blir vårt vardagsrum och vi njuter av värmen under en löprunda. Men glöm inte att sola med försiktighet. Här är våra bästa tips – för alla tillfällen!

woman-on-bike

Solens UV-strålar finns året runt men vi utsätts mer under sommaren. UV-strålarna bidrar till 80 procent av hudens ålderstecken*. Därför är det viktigt att använda en bra solcreme, även inne i stan och att välja en solcreme som passar din hudtyp och alla tillfällen

En solcreme som passar din hudtyp

Vichy Idéal Soleil Dry Touch SPF 30
Ditt ansikte är den kroppsdel som är mest exponerad för solen. Därför bör du använda en solcreme för ansiktet med hög solskyddsfaktor, när du befinner dig i solen. Om du flitigt använder solskydd för ansiktet kan du skydda huden mot solgrundade rynkor och bevara din huds naturliga spänst längre.

Mattifying Sunscreen SPF 30 verkar mattande och du undviker de glänsande partierna i ansiktet. Den har en Dry Touch-effekt som gör att du kan känna dig trygg länge, högt solskydd och kan användas som en dagcreme – perfekt för dagar på stan!

Vichy Idéal Soleil, velvety cream.

För den med en torrare hy är en fuktgivande solcreme som skyddar mot UVA- och UVB-strålar ett bra alternativ. Idéal Soleil Velvety Cream SPF 50 tillför mycket fukt och känns behaglig. Cremen kladdar inte,

Vichy Idéal Soleil Solstift SPF 50
lämnar inte vita märken och absorberas snabbt av huden.

Utsatta områden, som till exempel öron och nästippen, skyddas bästa med ett praktiskt solstift med SPF 50.

Mer än bara solskydd

Idéal Soleil är Vichys innovativa solskyddsserie som ger näring till din hud och skyddar mot solens UVA- och UVB-stålar. Vichy har flera årtionden av forskning och innovation i ryggen. De solskydd som tas fram idag är anpassade efter din hudtyp och dina behov och hittas på apoteken. Är du osäker på vilket solskydd som är bäst för just dig? Här hittar du mer information!

Kvinna på stranden sitter i skuggan.

För mer inspiration kolla in #vichysgotyourback

*Clin Cosmet Investig Dermatol. 2013