STYLEBYs redaktion presenterar allt du behöver veta om Copenhagen Fashion Weeks andra dag. Läs det här och du har stenkoll!

DAGENS VISNING: ASTRID ANDERSEN 
Astrid Anderson visade dam för första gången tillsammans med herr under Londons herrmodevecka förra säsongen – igår återvände hon till Köpenhamns modevecka och visade en fullständig damkollektion – och visst kan man se att damkollektionen speglar det hon har gjort bäst på herr: komfort, street, sportinfluenser och en attityd som uttrycker ett modern sätt att klä sig på!

DAGENS TREND: STATEMENT TEE
Säg det du har på hjärtat i höst med en t-shirt eller topp! Modeveckans andra dag kryllade med statement-tishor. Här hos Munte, Elaine Hersby och By Marlene Birger.

DAGENS HABEGÄR: MUNTE
Munte återintog Köpenhamns modevecka med ett BANG! Märket har inte visat på 3 år men igår visade de upp en ny riktning som känns både kul och aningen yngre än vad vi tidigare har fått se. Kjolen nedan blev snabbt en hit på STYLEBY-redaktionen bland massa annat.

DAGENS BEAUTY: MARK KENLEY DOMINO TAN
Modellerna skickades ut med en märkbart synlig mörk sminkning. Och vi frågor oss: Är det såhär contouring 3.0 ser ut? En för övrigt inspirerande kollektion.

DAGENS SE NOW BUY NOW: BY MARLENE BIRGER
By Marlene Birger visar alltid en stark kvinna och höstkollektionen är inget undantag, dock lite mörkare än tidigare i rött, svart, navy och khaki. Vi slår ett extra slag för de snygga kostymbyxorna och de lårhöga stövlarna! Det går redan nu att köpa plagg och accessoarer ur kollektionen här!

Läs mer om Copenhagen fashion week: Höjdpunkterna från Dag 1

FOTO: COPENHAGEN FASHION WEEK