Här är CONCEALERKNEPEN som räddar och täcker mörka ringar snabbt!

Med rätt teknik täcker du mörka ringar snabbt. Text och nyans är det som gäller – där en pigmentrik och krämig textur funkar allra bäst för full täckning.

En ljusreflekterande highlighter/concealer

Ger inte samma maskering, men har du mindre att dölja blir den mest naturlig. Generellt är du torrare under ögonen, och en mer flytande produkt som inte blir kakig och lägger sig i vecken under ögonen är att föredra.

CONCEALERKNEPEN som räddar och täcker mörka ringar snabbt!

Applicering

Lägg den typen av concealer efter foundation så att inte effekten försvinner.De flesta uppljusande concealers har en inbyggd pensel eller svamp, använd annars en syntetisk, smal pensel för att applicera med. Dutta gärna ut små prickar där du behöver, till exempel under ögonen, och sudda sedan genom att försiktigt klappa in färgen med ringfingret. Gnugga inte, eftersom den tunna huden under ögonen är känslig. Avsluta gärna med att borsta på ett transparent puder för en mattare effekt och mer hållbart resultat.

TIPS! STYLEBYs BEAUTY BOX fylld till bredden med fantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR