Utförsäljningsdags från världens trendigaste butik – colette

I december 2017 stängdes en av världens främsta modedestinationer ner, nu ger Afound chansen att lägga vantarna på de allra sista produkterna från Paris modemeka – colette!

COLETTE

I mars 1997 slog Colette Roussaux upp dörrarna till butiken colette som skulle bli känd som en av världens främsta modedestinationer. Mitt i Paris på Rue Saint-Honoré skapade hon med dottern Sarah Andelman ett modemecka på över 800 kvm med ett handplockat urval av det allra senaste och mest eftertraktade inom mode, konst och kultur, dit en internationell och medveten kundkrets under åren vallfärdat för att shoppa exklusiva och limiterade produkter, såväl streetwear mode som prylar och souvenirer.

Hero 33 900x507

”Sarah Andelman och Colette Roussaux. foto Stéphane Feugère.”

Det var till mångas besvikelse när Colette under hösten 2017 meddelade att hon skulle dra sig tillbaka. Sarah Andelman uttalande sig i ett meddelandet att ”colette inte kan existera utan Colette (Roussaux)” och i december 2017 stängdes dörrarna till colette för gott.

Colette

AFOUND

Genomför den sista utförsäljningen av colettes kvarvarande lager. Under en begränsad period erbjuder Afound chansen att lägga vantarna på de allra sista åtråvärda produkterna från världens trendigaste butik och hälsar välkommen till The Final Sale of colette!

Produkter från colette kommer finnas tillgängliga från den 23 augusti kl. 10.00 i Afounds butiker på Drottninggatan 53 i Stockholm samt Södergatan 28 i Malmö. Ett urval kommer även finnas tillgängligt på www.afound.com