Christopher Kanes 5 bästa outfits!

Med anledning av att Christopher Kane idag visar sin Autumn/Winter 2017-kollektion på Londons modevecka så tar vi en titt tillbaka på fem av hans allra bästa outfits.

Central Saint Martins Ma, Atumn/Winter 2006
Christophers avslutningsvisning på modeskolan Central Saint Martin. Han utklassade sina klasskamrater med sin kollektion av porr möter rave och vann Harrods Design Award på köpet.

CK2

Spring/Summer 2007
Hans första visning efter att ha lämnat skolan satte tonen för hans kommande karriär, speciellt denna miniklänning i gul neon. Med den lade han träffsäkert fingret på pulsen på Londons uteliv.

CK3

Spring/Summer 2009
I denna klänning med den gapande arga gorillan startade Kane trenden med ondsinta djurtryck. Givenchys rottweiler-tröjor från 2011 är kanske det mest framgångsrika exemplet.

CK4

Spring/Summer 2011
Kanes comeback till neon. Denna gången i en prydare skepnad, åtminstone ytligt sett. Kollektion fick epitetet ”Prinsessan Margareta på syra”. Kanske något för Silvia?

CK5

Autumn/Winter 2015
Siluetterna av nakna kroppar omslingrade i spets. Idén kom under en kurs i kroki han tog med sitt designteam. Kane kallade det ”Lover’s Lace”.

CK6