Varje vecka sätter STYLEBYs Jonna Bergh ihop en look där ingen komponent kostar mer än 500 kr. Den här gången klarade vi oss på en hundralapp mindre!

”En klänningslook jag inte skulle tacka nej till direkt – knytdetaljerna bär jag med mig in i hösten för att möta Loewes kommande kollektion.” –Jonna Bergh, chefredaktör

Klänning, Zara, 349 kr. ”Loewe gör lite av den här typen av detaljer i sin höstkollektion – börja redan i sommar. Jag älskar verkligen den här klänningen. Modellen och färgkombinationen är super.”

Skjorta, H&M, 399 kr. ”Den här har jag köpt själv (se här!) och att bara slänga den här över en snygg klänning klär ner din outfit på ett snyggt sätt. Dessutom det perfekta strandplagget.”

Sandaler, Mango, 269 kr. ”Eleganta remsandaler – vem gillar inte det?”

Väska, Topshop, cirka 350 kr. ”Jag har ofta med någon slags flätad väska, men det är ju därför att det ger precis den där sommarkänslan och Jane Birkin-aktiga touchen som man vill ha så här års.”

Hatt, Åhléns, 149 kr. ”På min önskelista just nu: En bra chill hatt att trä på sig till jeans och skjorta – eller den här outfien. Den här ligger mycket bra till.”

TIPS! Nu kan du prenumerera på STYLEBY BeautyboxOch glöm inte att du kan lyssna på sprillans nya avsnitt av Beautypodden Skönhetsredaktionen här!