Alla hjärtans dag-outfit – inget kostar mer än 349 kr.

”Både business och pleasure i en kjol! Perfekt för en dejt – killar går igång både på den strikta affärskvinnan och den heta underklänningsägaren.”

Denimblus, Mango, 349 kr. ”Köp den gärna oversizad så att han får leka med tanken på hur du kommer att klä i hans denimskjorta”

Skor, H&M, 349 kr. ”Egentligen gillar killar enkla pumps bättre – ett sådant här spänne kan de tycka är för krångligt (jag vet, de är enkla människor, haha) – men man kan ju inte BARA klä sig för någon annan. Det spetsiga bakstycket kommer han dock att gilla!”

Miniväska, & Other Stories, 250 kr. ”En hjärtformad väska känns lite för teeny, men något rött till är aldrig fel på kärlekens dag. En rund väska adderar mjukhet till looken.”

Halsband, Glitter, 149 kr. ”Här kommer hjärtat in. Ett enkelt silverhjärta under den uppknäppta skjortan kommer att bli det perfekta subtila blickfånget.”

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

NUVARANDE Chefredaktören: ”Alla hjärtans dag-outfit – inget kostar mer än 349 kr.”
NÄSTA Saks Potts AW18 — hypade märket debuterar i New York