Chefredaktör Jonna Bergh: ”Rött är SÅ trendigt – outfit under 500 kr!”

Varje tisdag presenterar STYLEBYs chefredaktör en outfit där inget kostar över 500 kr. Denna vecka satsar hon på röd accentfärg – så snyggt. Dessutom är några av plaggen på REA! 

”När man använder rött som accentfärg brukar det oftast ske i form av en röd väska eller röda skor – eller till och med nagellack. Örhängen blir ett lite mer ovanligt element att använda accentfärgen röd på. Gillar det jättemycket!” –Jonna Bergh, chefredaktör

Tisdagsplock
. ”Jag blir glad bara jag ser dem. Rött är en av både vårens och den kommande höstens starka färger, och är ju toppen just på accessoarer om man inte vill bära röda kläder.”

Byxor, Zara, 499 kr. (REA pris 349 kr) ”Ett par vida byxor är urskönt och de lodräta ränderna gör att ögat förlänger benen – om det är något du tycker är fint.”

Tröja, H&M, 349 kr. ”En klassisk grå tröja skulle jag säga ingår i den så kallade ‘basgarderoben’. Chict och praktiskt.”

Slipins, Topshop, ca 365 kr. (REA pris 180 kr) ”Har man inte lust att slänga upp åtskilliga tusenlappar för Gucci-varanten så är det här ett bra alternativ. Gillar klacken!”

Canvasväska, Cos, 390 kr. ”Jag är den första att sjunga tote-väskans lov – så praktisk och snygg.”

LÄSTIPS! Sveriges nya modefestival Stockholm Fashion & Beauty Day – läs mer här!