”Just nu finns massor av superköp till riktigt bra priser – de bara väntar på att bli hemklickade av dig”, säger STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh och listar tio köp som uppdaterar din garderob utan att ruinera dig.

Det är faktiskt inte klokt vilka kap som går att göra just nu i våra butiker och online – och då har inte ens reorna börjat! Det har aldrig funnits så stora möjligheter att se välklädd ut, utan att behöva investera jättemycket pengar i din garderob, som idag. Jag har valt ut tio fantastiska köp som kostar under 500 kronor, flera av dem ganska mycket mindre till och med! Jag själv äger faktiskt två av dessa tio redan, och fler ska det bli.”
–Jonna Bergh, chefredaktör

hmprod

”Jag har varit besatt av dessa skor sedan jag såg dem i H&M:s showroom! Guld, snygg klack och den där haberärliga spetsiga skärningen i öppningen … Jag har själv klickat hem ett par!” Skor, H&M, 249 kr.

 

zara

”Zara har gjort den bästa versionen av höstens trendbyxa till ett superpris! Och ja, jag har själv ett par.” Skipants, 349 kr.

topshop
”Sätt den här toppen till i princp vad som helst – det kommer att funka. Enkelhet i en riktigt bra form.” Topp, Topshop, 420 kr.

 

riverisland

 

”Axelfokus ser vi överallt just nu och den här klänningen är både söt, cool och sätter trenden perfekt!” Klänning, River Island, 449 kr.

neverdenim_
”Jättefin färg och så fin modell. Ett riktigt bra köp som alltid kommer att få dig att känna dig snygg.” Kjol, Never Denim, 499 kr.

weekday

”Perfekta jeans – check!” Jeans, Weekday, 400 kr.

monki

”Bär den som den är eller sätt något under … Den här toppen kommer att trendifiera din outfit med hundratals procent.” Topp, Monki, 150 kr.

ginatricot

”Så enkelt. Så snyggt. Så bra pris!” Klänning, Gina Tricot, 499 kr.

a%cc%8ahlens

”Klassiker i ekologisk bomull. Ett superköp.” Skjorta, Åhléns, 399 kr.

73005567_or_b
”Jag älskar den böljande formen – de här ger rätt look till vilken enkel topp som helst. Supersnyggt med en vit skjorta.” Örhängen, Mango, 79 kr.