Den anrika juvelerar-firman Cartier bidrar till ännu mer lyx när de väljer att slå upp sin första norden-butik i Stockholm.

Cartier öppnar sin första butik i Stockholm!

Cartier öppnar under hösten 2018 sin första butik i Norden på Smålandsgatan 8 i Stockholm. Den drygt 200 kvm stora flaggskeppsbutiken kommer att innehålla Cartiers koncept med fokus på smycken, klockor och juveler.

Den anrika juvelerar-firman Cartier grundades i Paris 1847 av Louis François Cartier och erbjuder exklusiva armbandsur, smycken, parfymer och pennor och har filialer i bland annat New York och London.

Butikens interiör är inspirerad av skandinavisk design med olika referenser, bland annat med vita ytor som inspirerats av den svenska vintersäsongen, ljust trä och avancerad ljusdesign. Vid ingången kommer det även att finnas en dekorativ väggpanel med en intarsia infälld Panthère de Cartier som en hyllning till Sveriges anrika tradition av träsnideri.

cariter

Cartier

TIPS! STYLEBYs BEAUTYBOX fylld till bredden med fantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR

foto IBL

NUVARANDE Cartier öppnar i Stockholm!
NÄSTA Tillbakablick: Så startade loafershypen