Vogues septemberutgåva blir inte som vanligt...

Veckans stora snackis – Beyoncé har enligt The Huffington Post fått full kontroll över Vogues legendariska ”The September Issue” och har i dagarna anlitat den första rasifierade
fotografen för att plåta det prestigefyllda omslaget. Tidningens chefredaktör Anna Wintour, har gett sångerskan full kontroll över omslag, vilka bilder som används och även vilka rubriker som publiceras i tidningen. Den 23-åriga Tyler Mitchell, blir den första rasifierade fotografen att plåta ett Vogue omslag  under deras 126-åriga historia.

”Beyoncé, Kim Kardashian och Anna Wintour front row.”

 Det spekuleras samtidigt om det kommer att bli Anna Wintour sista septemberutgåva som Vogues editor-in-cheif, ett påstående som upprepade gånger förnekats av Condé Nast.

 Vem är Tyler Michell?

Tyler Michell

Tyler Michell är fotograf och filmskapare baserad i Brooklyn, New York, men kommer ursprungligen från Atlanta. Och har trots sin unga ålder (23år) redan arbetat med kända magasin och varumärken som Teen Vogue, I-D Magazine, Dazed, Vogue US, Office Magazine, Marc Jacobs, Givenchy, Convere, Nike och Ray-Ban. Och nu är han namnet på allas läppar!

Sweden Fashion & Beauty Day 2018

Sweden Fashion & Beauty Day 2018