Hetaste modellen just nu - Bella Hadid delar med sig av 10 saker som hon älskar, allt från bästa restaurangen till hennes favoritsmycke!

Beauty ”Ansiktsmasker och makeup från Dior.”

Konst ”Jag skulle vilja äga äkta Andy Warhol konst. Det konstverk som jag gillar mest av de jag själv äger är en stor amerikansk flagga som är gjord av cigarettpaket av en konstnär som hade en utställning i Los Angeles.”

Drink ”Margaritas!”

Boende ”Four Seasons Geroge V i Paris. De är alltid så trevliga och jag älskar deras mat! Om jag ska bygga ett hus så vill jag anlita min pappa Mohamed Hadid. Han är ett geni i fråga om design och hans idéerär helt otroliga.”

 

Favoritsmycke ” Jag älskar ett vackert halsband och diamanter, naturligtvis. Mitt privata favoritsmycke är ett halsband med en diamantfjäril som mamma gav mig när jag var barn. Hon förvarade den i sitt kassaskåp tills jag var 17 så att när jag väl fick börja anväda det så vår den mycket mer speciell. Hon har ett matchande i en större storlek.”

Skor ”Louis Vuitton och Louboutin.”

Bil ”Jag gillar bilar från 50- och 60-talen. Jag skulle älska att köra en egen vintage Ferrari och på sikt vill jag börja samla på gamla bilar.”

Klocka ”En Cartier Tank Americaine, den lilla modellen.”

 

Mat ”Jag älskar att äta på Carbone, Madeo och Nobu.”

Favoritutsikt ”Tahiti! Stranden överhuvudtaget är ett favoritställe, vare sig det är hemma eller borta. Jag är beroende av sol och fantastisk mat.”

 

Av The Telegraph/The Interview People