Inför STYLEBY nr 50 bad vi 50 personer, som på olika sätt har varit en del av magasinet genom åren, ta en bild på något de älskar. Små, kärleksfulla vykort av inspiration till alla älskade läsare. Nu delar vi dem igen, perfekt läsning för lata dagar i solen!

ANN-SOFIE BACK ”Såg en vän bära dem på sin spelning. Hon hade hittat dessa plaststiletter på en polsk webbshop, så jag köpte genast 15 par till Backs SS 2014- visning. Jag tittar mest på dem – de är tyvärr vidriga att bära.” Ann-Sofie Back är designer.

IDA KLAMBORN ”Jag använder min mässingsring dagligen och älskar att den är fyrkantig med en färg för varje sida. Har haft den i sju år, och den får mig att känna mig trygg på något underligt sätt.” Ida Klamborn är designer med eget märke.

PSST! Nu kan du prenumerera på STYLEBY Beautybox!
NUVARANDE Ann-sofie Back & Ida Kamborn delar saker de älskar
NÄSTA Snart – ett nytt nummer av STYLEBY:s digitala trendmagasin!