Hur gör egentligen stjärnan och skådespelerskan Alicia Vikander för att se sådär fräsch ut?

Alicia Vikander avslöjar sina 5 bästa skönhetsfavoriter

Alicia-Vikander-skönhetsfavoriter

Alicia Vikander

  1. Försvarets hudsalva Alicia Vikander är trogen användare av den svenska klassikern ”Försvarets hudsalva”. Bra behöver inte alltid vara dyrt!
  2. Charlotte Tilbury-produkter för tidningen Allure berättar Alicia Vikander att det finns två produkter som hon använder varje dag. Den ena är ögonbrynspennan ”Brow Lift eyebrow pencil” och den andra fuktcremen ”Charlotte’s Magic Creme moisturizer”, båda produkterna från märket Charlotte Tilbury.
  3. Highlighter Även om Alicia Vikander ofta nöjer sig med ögonbryn och fukt, så är hon också en trogen användare av highlighter, enligt tidningen Allure. Lite skimmer högst upp på kindbenen får det glåmigaste ansikte att lysa upp!
  4. Mascara Mascara är också en sminkprodukt som Alicia Vikander gillar. Lite svärta på fransarna piggar upp blicken och får en att känna sig piffig och redo för världen!
  5. Löshår Tro det eller ej, men Alicia Vikanders hår råkar inte bara se helt fantastiskt ut. Skådespelerskan är en flitig användare av hårförlängningar från märket Vixen & Blush, berättar hon för LookAlicia gillar att ha extensions på nedre delen av huvudet för att få det fylligt, säger Sarah Mckenna, grundare av Vixen & Blush till Look.

LÄSTIPS! Alicia Vikander som Lara Croft | Tomb Raider-trailern är här!

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

foto IBL

NUVARANDE Alicia Vikander avslöjar sina 5 bästa skönhetsfavoriter
NÄSTA Chefredaktör Jonna Bergh: ”Trendig pastellkaramell – max 399 kr!”