Imagine a world in peace heter konstprojektet som består av en serie handmålade revolvrar och som tidigare tolkats av bland annat Paul McCartney. Nu har det blivit den svenska modedesignern Jonny Johansson från Acne Studios tur att tolka den världskända fredssymbolen.

ACNE STUDIOS JONNY JOHANSSON BAKOM ÅRETS FÖRSTA DESIGN FÖR NON-VIOLENCE PROJECT

I samband med 30-års jubileet för den världskända fredssymbolen ”The knotted gun” lanserar nu Non Violence Project designsamarbete med Acne Studios Jonny Johansson.

Fredssymbolen har tidigare tolkats av bland annat Paul McCartney, Yoko Ono, Muhammed Ali och Håkan Hellström. Nu har det blivit den svenska modedesignern Jonny Johansson från Acne Studios tur att tolka den världskända fredssymbolen.

– Min tanke med designen Acne For Peace är att återspegla den färgvärld där jag tycker att vi alla ska känna oss hemma. För vem kan inte stå bakom Non-Violence? Det borde vara en självklarhet, men ändå är det något som måste understrykas och därför kändes det viktigt för mig att göra skulpturen, säger Jonny Johansson, Creative Director, Acne Studios.

Acne For Peace säljs på online via Non-Violence Art Projects. Priset för en revolver är 4 500 SEK.

Psst! Nu kan du prenumerera på STYLEBY Beautybox – mer information hittar du HÄR!