Julen närmar sig med stormsteg – och vi är nog många om att ha en färdig önskelista redan nu. Vi frågade STYLEBYs trendiga influencers om vad som står högst upp på deras novemberelista – här är resultatet!

Funda Christophersen, By Funda

Chelsea faux fur coat från Totême, väska från Céline, halsduk från Balenciaga

Halsduk, Balenciaga, 7 785 kr. ”Jag kan inte få nog av rutor denna säsong – Balenciagas kashmir- och ullhalsduk håller garanterat kylan borta.”
Väska, Céline, ca 33 300 kr. ”Älskar den coola senapsfärgen, denna mellanstora väska är perfekt till vardags!”
Kappa, Totême, 6 000 kr. ”Jag drömmer om att gosa ner mig i denna chica fejkpäls från Totême.”

 

Tina Lundin, Let Them Wear Shoes

Höga vita jeans från Calvin Klein, kavaj från Joseph, örhängen från All Blues

Vida jeans, Calvin Klein, 4 000 kr. ”Dessa jeans från Calvin Klein har varit på min lista sedan jag var i New York under Fashion Week i september. Letade överallt men dem var helt slut i min storlek. De har en perfekt passform och jag älskar att de är aningen off white!”
Kavaj, Joseph, drygt 6 000 kr. ”Är jättesugen på en kavaj i sammet. Den mörka varianten från Joseph ser ursnygg ut och skulle göra sig fin i min kavajsamling!”
 
Örhängen, All Blues, 4 600 kr. ”Jag är som besatt av allt All Blues gör! Jag provade dessa kulhålsörhängen i guld när jag besökte deras showroom i Paris under modeveckan och och tro mig – de är helt fantastiska!”

Hanna Kovanen, Hanna’s Journal

Skjorta från Calvin Klein, skor från Manolo Blahnik, leggings från Totême

Skjorta, Calvin Klein, 5 000 kr. ”Jag har en crush på ljusblått just nu, och har spanat in denna skjorta från Calvin Klein. Den skulle addera en manlig twist till mina looks, vilket jag älskar. Går även superbra ihop med mina favoritjeans hela vintern lång!”

Slingbacks, Manolo Blahnik, 5 441 kr. ”Jag köpte mitt första Manolo Blahnik-par för inte så länge sedan, men dessa Carolyne slingbacks har funnits på min önskelista hur länge som helst. Nu är jag övertygad nog om att jag måste införskaffa dem – de är så tidlösa!”

Leggings, Totême, 1 400 kr. ”Jag arbetar mycket hemifrån och håller därför efter ständig utkik efter bekväma och stilrena plagg. Dessa leggings är precis det jag letat efter – enligt mig känns leggings dessutom väldigt modernt just nu.”

Spana in fler av STYLEBYs influencers önskemål för november! Här hittar du Jonna Berghs, Mikaela Hålléns och Elina Olofssons önskelista.

TIPS! STYLEBYs BEAUTYBOX fylld till bredden med fantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR

NUVARANDE 9 plagg STYLEBYs influencers önskar sig just nu
NÄSTA 11 IDÉER FÖR DIN HÖSTSTIL 2017