7 fashionabla kvinnor om deras bästa resesällskap!

Att ha något bra att packa i är en sann lyx. Vi bad några av våra modevänner berätta vad de reser i för bagage för att transportera sina favoritkläder säkert till sin destination. Här är 7 fashionabla kvinnor om deras bästa resesällskap.  

CANVAS BAG ”Jag flyger mycket mellan Stockholm och Helsingfors för arbete så jag försöker verkligen att resa lätt. En ny favorit är den klassiska tote väskan från Marimekko som kommer i nya vackra färg varje säsong. Den är stor, det är lätt och bär en hel del. En perfekt carry on! ”
– Karolina Isomaki Kasprzyk, accessoar designer på Marimekko.

 

Travel

KLASSISK RIMOWA ”Jag brukar stjäla min mäns Rimowa-väskor – de har stora hjul och är lätta att transportera.”
Liselotte Watkins, artist och illustratör. 

 

Travel

LYXBAGAGE ”Jag reser med Louis Vuitton, Hermes och Rimowa.”
Akari Endo-Gaut, stylist.

CÉLINE HANDBAGAGE ”Som check-in väska har jag alltid min vita Rimowa. Som handbagage jag använda någon av mina Céline läderpåsar som jag har i två olika varianter.”
– Rose Langebein, styling director på MyTheresa.com.

 

Travel

SPECIAL EDITION TUMI ”Jag har använder ett speciellt bagage från Tumi. Den har utformats av en känd gatukonstnär J. Crash och finns endast i begränsad upplaga, med rosa och blå färger. Jag kan inte missa den på flygplatsen.
– Alexandra Golovanoff, modejournalist och tv-host. 

travel6

BY MALENE BIRGER ”Signaturväska från By Marlene Birgers resekollektion.”

– Alexandra Carl, stylist.

 

Travel

KLASSISK LOUIS VUITTON ”Jag kör på en klassisk monogram weekendbag från Louis Vuitton.”
– Claire Thomson Jonville, Redaktör på Self Service Magazine.