Stylingen på de internationella visningarna är alltid en källa till bra idéer på detaljer som lyfter en outfit. Här är 6 idéer från catwalken – se det som ditt eget stylingsmörgåsbord!

1. BYXOR UNDER BYXOR
Lager-på-lager är inget nytt – men att som hos Céline bära tunna byxor, som skymtar fram längst ner, under ett par andra byxor är ändå ett stylingknep som känns som ett nytt sätt att
återföda de kortare vida byxorna som varit på trendagendan de senaste säsongerna.

stilidéer för festen

2. TROLLA OM DIN KLÄNNING 
En klänning (eller topp) med omlottliv, generös urringning eller knappar fram går att göra mycket kul med. Hasa ner den över ena axeln och stoppa in ärmen och du har en assymetrisk klänning 
à la Saint Laurent. Sätt ett skärp i midjan så kan du dra upp klänningen och göra den kortare eller anpassa längden lite som du vill.

stilidéer för festen

3. BÄR STARKA FÄRGER IHOP 
Balenciagas sätt att kombinera starka färger andas extremt mycket party. Så roligt att festen känns lyckad redan innan man kommit dit.   

stilidéer för festen

4. INFÖRSKAFFA AXELVADDAR 
De behöver naturligtvis inte vara synliga som
hos Louis Vuitton, men skaffa ett par rejäla axelvaddar och stoppa dem i klänningar, skjortor, tröjor   Ja, allt. Både runda och vassa funkar och ger de plagg du har i garderoben en ny silhuett som ligger i tiden. Markerade axlar är verkligen vårens stora grej, och den fortsätter i höst så vaddarna är en bra investering.

stilidéer för festen

5. ORANGE SOM ACCENT 
Om rosa är den stora färgen i vår så är orange den stora accentfärgen. En splash av denna glada färg livar upp vilken outfit som helst, som här hos Loewe. Prova!

stilidéer för festen

6. KLÄ PÅ DIN FINKLÄNNING 
Att sätta plagg under din klänning är ett enkelt sätt att göra din look coolare och också ett sätt att kunna använda dina mest utagerande partyplagg på ett något mer nedklätt sätt. En kashmirtröja under en partyblåsa är en riktigt bra look som här hos John Galliano. Men även en t-shirt med tryck kan addera just rätt streetkänsla, precis som en skjorta, som hos Prada.

stilidéer för festen

Säkra din biljett till Sweden Fashion & Beauty Day den 21 Oktober i Stockholm, för mer info, biljettköp och program – klicka på bilden!

FAB_banner_mobile

Foto JASON LLOYD-EVANS