6 snabba frågor till STYLEBYs omslagsmodell Daniela Kocianova

Daniela Kocianova är modellen som pryder omslaget av STYLEBY #48 som finns i butik just nu. Varsågod här är 6 frågor till Daniela Kocianova – som får dig att lära känna henne lite närmare.

Här svarar Daniela Kocianova på 6 frågor, som får dig att lära känna omslagsmodellen lite bättre och missa inte när Daniela Kocianova delar med sig av sina beautytips och bästa hotspots i hemstaden Prag i nya numret av STYLEBY!

Daniela Kocianova STYLEBY Magazine

Vad är din största tillgång i ditt yrke? 
”Min kroppsbyggnad, som kan få sämre saker att se bättre ut.  Det är definitivt inte min östeuropeiska accent iallafall.”

Berätta om en dold talang!
”Att göra saker jag inte trodde att jag kunde göra.”

Kan du dela med dig av ett stil- eller skönhetsråd som du fått under en visning eller en plåtning? 
”Bär det du vill and work with it, och glöm inte att använda läppbalsam.”

Vad är det mest uppseendeväckande du haft på dig i jobbet?
”Bikini. Jag är inte en bikiniperson.”

Vad lämnar du inte huset utan? 
”Bankkort, telefon, bärbar laddare, Mitt Oyster kort, läppbalsam. Jag använder doften Escentric 01 om jag vill vara lite mystisk och Molecule 01 om jag vill vara lite mer romantisk. Och sen glömmer jag aldrig en bra bok!”

Hur kommer du ihåg STYLEBY-plåtningen i Italien?
”Den kryssade av alla boxar – plats, väder, bra styling och jag fick arbeta med ett lätt och avslappnad härligt team, vilket gjorde mitt arbete mycket enklare. Vi bodde tillsammans, lagade mat, och åt utsökt italiensk mat i en underbar villa. Vad men kan man begära?”

TIPS! Prenumerera på STYLEBY och få lyxig hudvård!

foto Jason Lloyd-evans